50 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
Täyte
1/2 kg raparperinpaloja
2 kananmunaa
1 dl sokeria
2-3 tl vaniljasokeria
1 tlk (200g) ranskankermaa
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokeri sekaisin, lisää muna voimakkaasti vatkaten. Lisää leivinjauhe- vehnäjauhoseos. Levitä taikina voideltuun vuokaan ja päälle raparperinpalat.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri ja ranskankerma, sekoita. Kaada seos raparperinpalojen päälle.
Paista 175°C n. 45 min.
Parasta jäähtyneenä seuraavana päivänä, jos vain maltat odottaa. 😉
Siellä ne odottaa noukkijaa. Ei näy sammakkoa..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti